Χρόνια Πολλά : Χρόνια πολλά Αντρέα......giortazo.gr - giortazo : Χρόνια πολλά για τα γενεθλιά σου!

Χρόνια Πολλά : Χρόνια πολλά Αντρέα......giortazo.gr - giortazo : Χρόνια πολλά για τα γενεθλιά σου!. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου! Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και γαλήνη. Μην μετράς τα χρόνια αλλά τα χαμόγελα, γιατί μόνο αυτά μετράνε πραγματικά. 651 528 просмотров 651 тыс. Näytä lisää sivusta ευχές και χρόνια πολλά facebookissa.

Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Να τα εκατοστίσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη όπως είμαστε και εμείς που σε έχουμε δίπλα μας. Να είσαι γερός και δυνατός, με χαρά και υγεία στην οικογένειά σου! ♥ σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα διασκέδαση και τρέλα! Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να.

Pin στον πίνακα Χρόνια πολλά
Pin στον πίνακα Χρόνια πολλά from i.pinimg.com
100 841 tykkäystä · 1 882 puhuu tästä. Γιατί για να κάθεσαι σπίτι την ημέρα της γιορτής σου, πρέπει να απεχθάνεσαι την καλοπέραση! Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Χρόνια πολλά για τα γενεθλιά σου! Πριν κλείσω θέλω να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από τα δικά μου αγγελούδια! Ανακοίνωσε παναθηναϊκό για 2 χρόνια η cosmote tv!

Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή.

Πολλά φιλάκια // пола филакья! Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή. Για την ονομαστική σου εορτή σου εύχομαι ολόψυχα χρόνια σου πολλά! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην σταματήσεις ποτέ να είσαι ο εαυτός σου και πάντα να κυνηγάς τα ονειρά σου! ♥ σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα διασκέδαση και τρέλα! Όσα τα τριαντάφυλλα του μάη τ' ανθισμένα, τόσα σου εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «που να 'ξέρες, πατέρα… 651 528 просмотров • 19 сент. Näytä lisää sivusta ευχές και χρόνια πολλά facebookissa. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Breithlá sona duit lá breithe sona duit. Μα δεν πειράζει γιατί οι νέοι μου φίλοι φαίνονται πιο αληθινοί. Να είσαι καλά για να σε χαίρομαι για πάντα!

Μα δεν πειράζει γιατί οι νέοι μου φίλοι φαίνονται πιο αληθινοί. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην σταματήσεις ποτέ να είσαι ο εαυτός σου και πάντα να κυνηγάς τα ονειρά σου! Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «που να 'ξέρες, πατέρα…

Χρόνια πολλά (κάρτα) | Geniusbaby.gr
Χρόνια πολλά (κάρτα) | Geniusbaby.gr from www.geniusbaby.gr
Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και γαλήνη. Ανακοίνωσε παναθηναϊκό για 2 χρόνια η cosmote tv! Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να. ♥ σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα διασκέδαση και τρέλα! Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου! Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «που να 'ξέρες, πατέρα… Να είσαι γερός και δυνατός, με χαρά και υγεία στην οικογένειά σου! Χίλιες ευχές και χρόνια πολλά για μια υπέροχη γιορτή!

Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου!

100 841 tykkäystä · 1 882 puhuu tästä. Γιατί για να κάθεσαι σπίτι την ημέρα της γιορτής σου, πρέπει να απεχθάνεσαι την καλοπέραση! Χίλιες ευχές και χρόνια πολλά για μια υπέροχη γιορτή! Näytä lisää sivusta ευχές και χρόνια πολλά facebookissa. Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «που να 'ξέρες, πατέρα… 651 528 просмотров • 19 сент. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Πριν κλείσω θέλω να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από τα δικά μου αγγελούδια! ♥ σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα διασκέδαση και τρέλα! Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή. Μα δεν πειράζει γιατί οι νέοι μου φίλοι φαίνονται πιο αληθινοί.

651 528 просмотров • 19 сент. Χρόνια πολλά και καλά, παύλο! Πριν κλείσω θέλω να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από τα δικά μου αγγελούδια! Μην μετράς τα χρόνια αλλά τα χαμόγελα, γιατί μόνο αυτά μετράνε πραγματικά. Εύχομαι η κάθε μέρα που περνά, να σου προσφέρει ακόμα έναν λόγο να περάσεις καλά.

Χρόνια Πολλά ...giortazo.gr - giortazo
Χρόνια Πολλά ...giortazo.gr - giortazo from 4.bp.blogspot.com
♥ σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα διασκέδαση και τρέλα! Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή. 100 841 tykkäystä · 1 882 puhuu tästä. Να είσαι καλά για να σε χαίρομαι για πάντα! Или χρόνια πολλά — хронья пола! Μην μετράς τα χρόνια αλλά τα χαμόγελα, γιατί μόνο αυτά μετράνε πραγματικά. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα.

Χίλιες ευχές και χρόνια πολλά για μια υπέροχη γιορτή!

♥ σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα διασκέδαση και τρέλα! Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «που να 'ξέρες, πατέρα… Η επιστημονική κοινότητα εκτιμά πως έχουμε ακόμη εννέα χρόνια για να αλλάξουμε πορεία και να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, τονίζει ιταλός επιστήμονας. Εύχομαι η κάθε μέρα που περνά, να σου προσφέρει ακόμα έναν λόγο να περάσεις καλά. Και σε όλες τις υπόλοιπες εύχομαι ολόψυχα. Χρόνια πολλά και καλά, παύλο! Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και γαλήνη. Πριν κλείσω θέλω να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από τα δικά μου αγγελούδια! Γιατί για να κάθεσαι σπίτι την ημέρα της γιορτής σου, πρέπει να απεχθάνεσαι την καλοπέραση! Χαρούμενα γενέθλια και χρόνια πολλά! Όσα τα τριαντάφυλλα του μάη τ' ανθισμένα, τόσα σου εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα.